KОНТАКТ

ОСТВАРЕТЕ КОНТАКТ СО НАС!

Имате прашање? Ние со задоволство ќе ви излеземе во пресрет. Испратете ни порака и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро.

Агенција за катастар на недвижности – Одделение на НИПП +389 23204835
nipp@katastar.gov.mk
https://nipp.katastar.gov.mk
mk_MK
en_US mk_MK