Архива на новости

НИПП ден

Ден на Националната инфраструктура на просторните податоци во Република Северна Македонија

Денеска, е Денот на Националната инфраструктура на просторните податоци во Република Северна Македонија. Ова е втора година како Агенцијата за катастар на […]

mk_MK
en_US mk_MK