Архива на новости

НИПП ден

ДЕН НА НАЦИОНАЛНАТА ИНФРАСТРУКТУРА НА ПРОСТОРНИТЕ ПОДАТОЦИ ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Денеска, е Денот на Националната инфраструктура на просторните податоци во Република Северна Македонија. Ова е втора година како Агенцијата за катастар на […]

mk_MK