MK_NIPP

НАЦИОНАЛЕН ГЕОПОРТАЛ

Национален геопортал ви стои на услуга за пребарување, преглед,
купување и преземање на македонските просторни податоци

0
метаподатоци
0
услуги
0
датасетови
0
институции

ПРЕГЛЕДНИК

Веб ГИС прегледник на метаподатоците

КАТАЛОГ НА МЕТАПОДАТОЦИ

Пристап до геопросторни податоци

ТЕМАТСКИ КАТЕГОРИИ

според стандардите MKC EN ISO

РЕГИСТРИ

Агенција за катастар на недвижности

НИПП ДОКУМЕНТИ

Документи и содржини поврзани со Нипп

INSPIRE

ИНСПИРЕ

Европска инфраструктура за информации

nipp_sovet2021_1

ОДРЖАНА ПЕТТАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА НИПП

15.12.2021
Петтата седница на Советот на НИПП се одржа на 9.12.2021 година во Владата на Република Северна Македонија. Работата на седницата ...

rabotilnica_biznis2

ОДРЖАНА РАБОТИЛНИЦА „БИЗНИС МОДЕЛ-ПОЧЕТНИ АКТИВНОСТИ”

03.12.2021
Во организација на Агенцијата за катастар на недвижности, одделот за НИПП, а во рамките на проектот „Соработка за дигитална ...

Mrezni_uslugi_gs

ДОНЕСЕНА УРЕДБАТА ЗА МРЕЖНИ УСЛУГИ

16.11.2021
Владата на Република Северна Македонија на 118 седница одржана на 9.11.2021 година ја донесе Уредбата за мрежни услуги. Со оваа ...

mk_MK